Klasszikus és egyedi varrodai munkák

Varrás

Magyar Vöröskereszt logó -

A Magyar Vöröskereszt B.-A.-Z. megyei szervezetének társadalmi vállalkozása.

Mi mindent készítünk?

Vállalkozásunk klasszikus varrodai munkákra szerveződött, varrunk többek között gyermekruházatot és kiegészítőt, ágyneműt, munkaruházatot és utcai viseletet is.
Ezeken túl készítünk táskát, foglalkoztató csendes könyvet és más kreatív terméket.

Pontos tervezéssel és kivitelezéssel kivételes, akár névre szóló darabokat is gyártunk kis és nagy mennyiségben. A textilhímzés kitűnő választás céges arculati elem (póló, mellény, zakó) vagy exkluzív reklámajándék (pl. törölköző) logózásához.

home3
Munkaruhavarrás

A munkaruha a legtöbb vállalkozásnál a munkavégzés elengedhetetlen kelléke. Fő szempont, hogy a munkavégzést biztonságossá tegye, ugyanakkor a cég egységes arculatát is biztosítsa.

Varrodánk mindkét feltételt szem előtt tartva vállalja cégek munkaruházatának varrását, logózását hímzéssel vagy nyomtatással. Ha megvan az elképzelése a cég arculatához, tevékenységéhez illeszkedő munkaruháról, mi azt kiegészítjük apró ötletekkel, munkatársaink tapasztalatából adódó javaslatokkal, egyedi kivitelezésű emblémákkal, figyelve a funkcionalitásra és az esztétikumra egyaránt.

Nagy gyakorlatunk van a Vöröskereszt által használt munkaruhák varrásában, azok sok éves használata során szerzett tapasztalatainkat beépítjük a termékek fejlesztésébe (dupla bélés kialakítása, fényvisszaverők alkalmazása, zsebek speciális kialakítása, védelme).

18d67441-28d4-4e97-8d8a-4363719b0fbc
Vöröskereszt-munkaruha

Egy munkaruhának kényelmesnek kell lennie, hogy ne akadályozza a munkát, kellemes viseletet biztosítson, és – mivel Ön vagy cége sokszor a nyilvánosság előtt dolgozik – egyben reprezentatív szerepet is betöltsön.

Ezen kívül, mivel mégis munkavédelemről van szó, tartósnak, ellenállónak kell lennie, meg kell védeni viselőjét a hőtől, hidegtől, különböző fizikai behatásoktól.

Fontos tudnivalók

A megrendelő adja a vektoros grafikát, amit mi hímezhető formátumba konvertálunk. Megállapítjuk, hogy hímezhető-e, ha igen, e-mailben küldjük az árajánlatot.

Különböző beszállítókkal dolgozunk, hazai forrásból. Extra minőség is elérhető. Ügyfeleinknek segítünk alapanyagot választani.

11 tapasztalt varrónő várja a megrendeléseket!

A megrendelést az alapanyagok megérkezésétől számított 10-15 munkanapon belül teljesítjük. Felár ellenében lehetséges extra rövid határidejű teljesítés is.

Varrodánk saját márkái

Heverde
Heverde

A babzsákfotel egy életérzés, kifejezi mindazt, amire ebben a rohanó világban vágyunk: kényelmet, lazítást, a kontrollnélküliséget, a kényeztetést. Engedd el magad a hétköznapok nyomasztó szürkesége után, ha túl sok a meló, ha túl feszített a tempó, ha kevés a szabadidőd, és már úgy érzed, nem is Te irányítod az életedet. Egy babzsákfotel kiválóan alkalmas lazításra, meditációra, relaxálásra, és a hátadat is kíméli. Nyújtózz, terpeszkedj, fészkelődj, gyömöszöld! Nincsenek szabályok. Ha egyszer a birtokodba kerül, azt csinálsz vele, amit akarsz!

Prücsök
Prücsök

A Prücsök gyermekruházat termékei a Magyar Vöröskereszt Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Szervezetének társadalmi vállalkozásában működő varrodában készülnek. A Tű, Cérna, Szeretet varrodában többségében megváltozott munkaképességű munkatársakat foglalkoztatunk, akik több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkeznek a szabászat és a varrodai munkák területén. Ez garantálja azt, hogy a Prücsök termékei kiváló minőségben kerülnek a vásárlóink kezébe. Varrodánkban egyedi kézműves termékek is készülnek, mint a Prücsök játszókocka vagy a nagy népszerűségnek örvendő csendes könyveink. Egyedi kiegészítők gyártását is vállaljuk, amit Tűvel, Cérnával és Szeretettel készítünk el megrendelőinknek.

SLGTRJN
Slgtrjn

Egy márka nem csak Hevesi vagányoknak! Termékeink között megtalálható póló, pulóver, baseball sapka, full cap, téli sapka, táska egyedi nyomattal, vagy hímzéssel.

Ajánlatkérés

Kérjük ahhoz, hogy elkezdhessük a közös munkát, az itt található űrlapot töltsd ki.

Munkatársunk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot a megadott elérhetőségeken és a részleteket leegyezteti.

Ezek után elküldjük árajánlatunkat a kért szolgáltatásra és kezdődhet is a közös munka!

Egyéb elérhetőségeink

Név(Kötelező)
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Rólunk mondták

Kérdésed van?

Keress minket bátran, ha ötleted, kérésed, kérdésed van bármelyik szolgáltatásunkkal kapcsolatban!