Színes, részletgazdag nyomatok

Textilnyomtatás

Magyar Vöröskereszt logó -

A Magyar Vöröskereszt B.-A.-Z. megyei szervezetének társadalmi vállalkozása.

Lehetőségek

A pólónyomtatás varrodánk másik meghatározó profilja. Céges megrendeléseknek és egyedi megkereséseknek is eleget teszünk. Bármilyen képet, tervet, feliratot, használható elképzést megjelenítünk.

Természetesen nem csak pólóra nyomtatunk. Pamut alapanyagú textilek nyomtatása számos összefüggésben lehetséges: céges arculati elem, fotóval vagy egyedi logóval, felirattal ellátva. Sokféle színű, szabású vagy minőségű póló választható az elegáns piké gallérostól a hétköznapibb környakú kivitelig.

Technológia

A direkt pólónyomtatás egy viszonylag új technika a textilek díszítésére, mégis egy tökéletesen kiforrott emblémázási eljárássá vált napjainkra. Előnye az eddig elterjedt szitanyomással szemben, hogy nincs egyszeri tervezési-beállási költség, így akár egy darab pólót is felár nélkül tudunk nyomtatni. A nyomtatási költséget a grafika nagysága (festékhasználat) és a póló színe (fehér textilre egyszerűbb technológiával nyomtatunk) határozza meg.

A közhiedelemmel ellentétben nem csak fehér vagy világos színű pólókra lehet nyomtatni, hanem sötét színekre, akár feketére is. Cégünk a legmodernebb direkt pólónyomtató géppel dolgozik (Brother GT – 381) mely tökéletes nyomtatási minőséget és rendkívüli tartósságot biztosít, mindezt környezetbarát és bőrbarát festékkel. Ennek köszönhetően gyermekruhákra, bébitermékekre is gond nélkül lehet alkalmazni a nyomtatást.

Technikai információk

Megrendeléshez vektoros felbontású grafikára, illetve nagy felbontású képre van szükségünk. A megrendelő adja a grafikát (PNG), egyéb teendője az előkészítéssel kapcsolatban nincsen.

Grafikai előkészítésért nem kérünk felárat. A textilnyomtatást 200 darabig javasoljuk, fölötte a szitanyomás praktikus.

A nyomtatás költsége függ a textil színétől (a sötét textil előkészítést igényel) és a felhasznált festék mennyiségétől. 1 cm3 festék 197 Ft (Áfa nélkül).

Cégünk az UTT Europe-al vagyunk kapcsolatban. Innen javasolt ruhadarabot választani, hogy a nyomtatás minősége kiszámítható legyen.

Színes textil esetében 65% feletti pamuttartalmút lehet szépen nyomtatni. Fehér daraboknál a magasabb műszáltartalom is megengedett.

Kivitelezés határideje: a megrendelést követő 10-15 munkanapon belül, mennyiségtől függően. Egy darab egyedi ajándékot akár másnapra elkészítünk.

Pólónyomtatás

Bármilyen mintát, fotót vagy egyéb grafikát kiváló minőségben lehet nyomtatni textilekre. Ehhez mindössze egy nagy felbontású képfájlra van szükségünk, melyet fotóminőségben nyomtatunk.

A kiválasztott termék mennyisége és a hozzánk eljuttatott grafika ismeretében egyedi árajánlatot adunk.

Fontos tudnivalók

textilnyomtatas_maszk
Minőség

A textilnyomtatás színtartása meghaladhatja a szitáét, használatban és mosás következtében nem repedezik.

kapcsolat
Méret

Nyomtatható méret 2x1 cm-től 35x40 cm-ig.

_szallitas
Szállítás

GLS-sel országszerte szállítunk, Miskolc-Budapest vonalon saját logisztikai megoldásokkal.

Ajánlatkérés

Kérjük ahhoz, hogy elkezdhessük a közös munkát, az itt található űrlapot töltsd ki.

Munkatársunk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot a megadott elérhetőségeken és a részleteket leegyezteti.

Ezek után elküldjük árajánlatunkat a kért szolgáltatásra és kezdődhet is a közös munka!

Egyéb elérhetőségeink

Név(Kötelező)
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Rólunk mondták

Kérdésed van?

Keress minket bátran, ha ötleted, kérésed, kérdésed van bármelyik szolgáltatásunkkal kapcsolatban!