Céges logók, feliratok, MONOGRAMOK HÍMEZVE

Hímzés

Magyar Vöröskereszt logó -

A Magyar Vöröskereszt B.-A.-Z. megyei szervezetének társadalmi vállalkozása.

Technológia

A gépi hímzés egy tartós logózási technológia, mely prémium megjelenést kölcsönöz minden ruhaneműnek, kiegészítőnek, használati tárgynak. Hímzőgépünk elsősorban céges logók, feliratok, monogramok, egyszerű minták megjelenítésére képes. Finom tűzéssel elegánssá és egyedivé teszi az ingeket, pólókat, textileket.

Pontos tervezéssel és kivitelezéssel kivételes, akár névre szóló darabokat is gyártunk kis és nagy mennyiségben. A textilhímzés kitűnő választás céges arculati elem (póló, mellény, zakó) vagy exkluzív reklámajándék (pl. törölköző) logózásához.

Technikai információk

Vektoros grafikát és esetleg látványtervet a megrendelőtől várunk. Nagyobb tétel esetén minden esetben készítünk előzetes látványtervet és mintát a gyártás előtt.

Póló kiválasztása: sokéves tapasztalataink alapján segítünk megtalálni a megfelelő anyagot.

A kapott grafikát hímezhető formátumba konvertáljuk, 10 db alatti megrendelés esetén tervezési díjat számolunk fel (bruttó 6.000 Ft).

E-mailben küldjük a látványtervet és az árajánlatot.

Logózott munkaruha

Ügyfelei elismerésére számíthat az a cég, mely a munkatársaik által viselt munkaruhát elegáns, hímzett logóval, illetve kollégáik nevével látja el. A személyre szabottság profizmust sugall és bizalmat ébreszt.

A munkaruhákon jellemzően sok a zseb, cipzár, melyek bonyolulttá teszik a közvetlen textilre hímzést. Ebben az esetben úgynevezett felvarrót használunk. Egy, a munkaruha anyagával megegyező, vagy nagyon hasonló anyagra készítjük el a hímzést, ezt körbeszegjük, majd felvarrjuk a munkaruhára.

Pólóhímzés

Számtalan színű, szabású vagy minőségű póló választható, az elegáns gallérostól a sima kereknyakú kivitelig. A pontos méretek, alapanyag, szín, márka kiválasztásához kérje segítségünket, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Pólóhímzéshez a megrendelt grafikákat vektoros formában kérjük.

10 darabnál kevesebb termék megrendelése esetén a grafikai előkészítés díja 3.000-8.000 Ft, a grafika bonyolultságától függően.

10 db feletti megrendelés esetén a grafikai előkészítés díjmentes.

A megrendelt grafikák használatának jogtisztasága a megrendelő felelőssége.

Kivitelezés határideje: a megrendelést követő 10-15 munkanapon belül, mennyiségtől függően.

Egy darab egyedi ajándékot akár másnapra elkészítünk.

Lehetőségek, korlátok

A legkisebb betűméret 5 mm. Részletgazdag logók vagy sok szöveg esetén alátétek, esetleg digitális textilnyomtatás használatát ajánljuk. Ezek sokkal részletgazdagabb megjelenítést tesznek lehetővé.

Mennyiségi korlát nincs, egyetlen darabot is vállalunk (pl. név vagy monogram). Komplex logók esetén 10 db alatti rendelésnél, egyszeri digitális konvertálási díjat számolunk fel, mely bruttó 6000 Ft. Több ezer darabos megrendelés rövid határidős teljesítésére is van kapacitásunk.

A hímzés színvilága maximum 10 színű lehet, a színek száma nem befolyásolja az árat.

  • A hímzés ellenálló, elegáns megoldás, így nagy igénybevétel vagy gyakori használat esetén is tartós marad. Színtartó, mosással nem fakul. Más nyomtatási technikák esetén a logó elhalványulhat, kophat, töredezhet, ezért a hímzéssel készült logózás bír a legnagyobb presztízsértékkel.
  • A digitális hímzés grafikai előkészítést igényel, melynek ára függ a grafika bonyolultságától és a megrendelés darabszámától.
  • A megrendelést az alapanyagok megérkezésétől számított 10 napon belül teljesítjük. Felár ellenében lehetséges extra rövid határidejű teljesítés.
  • A tökéletes gyártás érdekében válogatott beszállítókkal dolgozunk. Anyagokból és cérnából is nagy választékot biztosítunk, így igény esetén elérhető az extra minőség is. Rendelkezésre álló saját készletünkből azonnal dolgozni tudunk.
  • 1×1 cm-től 20×29 cm-es méretet vállalunk.
  • GLS-sel országszerte szállítunk, Miskolc-Budapest vonalon saját logisztikai megoldásokkal.

Ajánlatkérés

Kérjük ahhoz, hogy elkezdhessük a közös munkát, az itt található űrlapot töltsd ki.

Munkatársunk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot a megadott elérhetőségeken és a részleteket leegyezteti.

Ezek után elküldjük árajánlatunkat a kért szolgáltatásra és kezdődhet is a közös munka!

Egyéb elérhetőségeink

Név(Kötelező)
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Rólunk mondták

Kérdésed van?

Keress minket bátran, ha ötleted, kérésed, kérdésed van bármelyik szolgáltatásunkkal kapcsolatban!