Tűvel, cérnával, szeretettel

Bemutatjuk varrodánkat

Magyar Vöröskereszt logó -

A Magyar Vöröskereszt B.-A.-Z. megyei szervezetének társadalmi vállalkozása.

Bemutatkozás

A Magyar Vöröskereszt Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Szervezete társadalmi vállalkozása csökkent munkaképességű dolgozókat foglalkoztat.

Olyan női munkaközösség formálódik a Tű, Cérna, Szeretet Varrodában, amely nagy szakmai tapasztalatot, kreativitást, lelkesedést, kitartást és tettvágyat mutat. Így a hagyományos varrodai termékek mellett újítások születnek és olyan kézműves termékekkel bővül a paletta, melyek máshol nehezen fellelhetők és mindenképpen egyediek.

Így kínáljuk például azt a gyermekfoglalkoztató csendeskönyvet, amely vizuálisan és praktikusan is a kicsik fejlődését szolgálja. Kiváló személyre szabható ajándék.

Tevékenységeink

Mivel foglalkozunk?

Hímzés

hímzés

Finom tűzéssel egyedivé tesszük az ingeket, pólókat, textileket. Céges logók, feliratok, monogramok, egyszerű minták készítését vállaljuk.

Tovább

Varrás

Varrás

Klasszikus varrodai munkák mellett egyedi elképzeléseket is megvalósítunk. Készítünk táskát, foglalkoztató csendes könyvet és más kreatív terméket.

Tovább

Textilnyomtatás

Textilnyomtatas

Bármilyen céges vagy egyedi képet, tervet, feliratot, használható elképzést megjelenítünk pamut alapanyagú textileken, nyomtatással.

Tovább

Lézergravírozás

Lézergravírozás kep 2- Tű, Cérna, Szeretet

A lézer, mint eszköz, rendkívüli pontosságot és finomságot kínál, lehetővé téve, hogy részletes mintákat hozzunk létre különböző felületeken.

Tovább

Kérdésed van?

Keress minket bátran, ha ötleted, kérésed, kérdésed van bármelyik szolgáltatásunkkal kapcsolatban!